Ilo-juhla Leivonmäen urheilutalolla. 17.7.2021 klo.14.00

Jälleen ovet avautuu Leivonmäen urheilutalolla. Tervetuloa yhteiseen kesän ilojuhlaan. Mukana on todistamassa omassa puheen vuorossaan Lauri Late Johansson. Yksinlaulu Eila Lindroos. Musiikki/ylistyksen johtaminen Ivan ja ylistys porukka Vaajakoskelta. Sanaa julistavat Rauno ja Salme Helppi. Rukouspalvelu ja sielunhoito. Lopussa tarjoan (Seppo) kaikille synttäri kakku kahvit. Tervetuloa ja tuo porukkaa mukanasi. Jeesus rakastaa sinua. 

Jeesus pelastaa ja parantaa - Leivonmäen urheilutalolla kokous 15.5.2021.klo.14.00

Tervetuloa Leivonmäen urheilutalolle 15.5.la. klo.14.00 alkavaan kokoukseen. Uskoon tulleiden todistuksia. Musiikissa Veijo Heinonen ja ylistysryhmä. Sanaa julistaa evankelista Juha Norolampi. Lopussa esirukous palvelu, ja kahvitarjoilu. Jos olet urheilutalolla ennen klo.13.00, on mahdollisuus ruokailuun. Tervetuloa ja tuo porukkaa mukananasi. Jeesus rakastaa sinua.

Kotikokous -Jeesus pelastaa ja parantaa. Leivonmäellä 9.11-2019 klo.14.00

Tervetuloa tämän vuoden viimeiseen kokoukseen Seppo ja Arja Nissisen kotiin Leivonmäelle Etu -Ikolantie 9. Musiikissa Harry Hedman, yhdessä laulamme myös hengellisiä lauluja. Todistuksia ja sanaa julistaa evankelista Pauli Koskinen. Lopussa esirukouspalvelu ja kahvit kaikille. Olet sydämellisesti tervetullut ja tuo porukkaa mukanasi. Jeesus rakastaa sinua. <3

Leivonmäen urheilutalo (Etu-Ikolantie 10)